Wij blijven werken voor...


Steden & centrummanagement
Retailclusters & shoppingcentra
Events & festivals
Retailers & winkelpunten
Toerisme, recreatie & clubs
Real estate & B2B

Cases


Kortrijks activatiebureau lanceert uniek Smart City Platform in eigen stad

De lokale handel en horeca in Groot-Kortrijk verder (digitaal) versterken en slimmer maken en anderzijds het sociale verenigingsleven extra dynamiseren. Dat is wat we beoogen met de lancering van ons Smart City en Community Platform Urbain in Groot-Kortrijk.

Lees het PERSBERICHT hier...


Ook Poperinge start met slim centrummanagement platform Urbain

Op donderdag 18 februari werd Urbain voorgesteld aan meer dan 150 enthousiaste handelaars. Vooral de live demozone bleek een shot in de roos. De respons was top met quasi 50 handelaars die de avond zelf al inschreven. Anderen zullen dit de komende dagen nog doen.

Lees het PERSBERICHT hier... (met videoverslag WTV-Focus)

Mains&Sabots eerste retailpark in België met loyalty pas en kadobon

Met Mains&Sabots heeft Het Opzet een primeur beet. Het is het eerste retailpark in België met een loyalty pas en kadobon. Daarnaast voorziet Het Opzet ook in digital signage en waren we met een uniek retail concept zelf aanwezig op het retail park.


Tongeren helemaal Urbain

Na de succesvolle lancering van de ambi.pas, de eerste stadspas ooit in België, trekt Tongeren de lijn door en worden verschillende andere modules van Urbain gelanceerd. Zo staat onder meer de digitalisering van de kadobon en de lancering van een stadswebshop op het programma.


Succesvolle Gentse Winterfeesten

Voor het derde jaar op een rij was Het Opzet verantwoordelijk voor de communicatie. Naast beheer van de social mediakanalen, webcare, mediadeals en inplannen van animatie introduceerden we voor het eerst digital signage.

En ook de komende jaren zullen we samen met onze partners blijven innoveren voor de Gentse Winterfeesten.


NIEUW: mobiele stadswebapp

Gemiddeld zijn slechts 5% van de inwoners bereid om een stadsapp te downloaden als die er is. Om hierop een antwoord te bieden ontwikkelde Het Opzet een webbased app die bereikbaar is via de browser van de smartphone. Er is geen download nodig en dus voor iedereen vlot toegankelijk. Tongeren is de eerste stad met deze primeur en binnenkort worden in een vijftiental steden ook een webapp uitgerold. Meer lezen...